BOERDERIJ- & PONYKAMPEN

Elk jaar organiseren wij bij 't Ooievaarsnest in de paas- en zomervakantie een boerderij- & ponykamp voor kinderen vanaf 5 jaar tot 12 jaar. Wil je je kind in de gezonde buitenlucht laten ravotten op de boerderij? Schrijf ze dan snel in! Wist je trouwens dat kinderen ouder dan 12 jaar bij ons een paard kunnen huren om mee te rijden en te verzorgen.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/20

LEUKE ACTIVITEITEN

Op het programma staan er veel verschillende activiteiten: zoals strohuisjes maken, spelletjes, ponyrijden en paardrijden, gocart rijden, krijten, de dieren verzorgen, estafetteloop, knutselen, huifkarritje, hoevemelk proeven, en nog zoveel meer!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

DATA

Het kamp gaat door in de paasvakantie en de zomervakantie. Van maandag tot vrijdag, van 9u30 tot 16u, uitgezonderd tijdens de weken van 18-22 juli en 15-19 augustus. Er worden geen maaltijden voorzien, de kinderen brengen zelf hun picknick en tussendoortje mee. Bij slecht weer is er een grote schuur. Bij veel inschrijvingen worden er 2 groepen gemaakt. 

Ooievaarsnest_westhoek_vakantiewoningen_2.jpg
Ooievaarsnest_westhoek_vakantiewoningen_1.jpg

VERJAARDAGSFEESTJES

Wil je graag een verjaardagsfeestje organiseren voor je zoon of dochter? Dat is zeker ook mogelijk op onze boederij! Ook een communie of lentefeest kunnen doorgaan op 't Ooievaarsnest.