top of page

PAARDENPENSION & PAARDRIJVAKANTIES

Op domein 't Ooievaarsnest hebben wij heel wat eigen paarden en pony's waar onze gasten mogen mee paardrijden of meerijden met de koets. Daarnaast hebben wij ook paardenstallen beschikbaar voor wie met zijn eigen paard op vakantie komt of een langdurig paardenpension zoekt. 
SAVE_20201129_205859.jpg

BUITENPISTE

Er is een grote, goed gedraineerde buitenpiste van 24 op 42 meter. Er zijn bovendien hindernissen aanwezig voor springruiters.​ 

Het paardenpension is bovendien gelegen in een erg rustige omgeving met mooie ruiterroutes door de Moeren en omstreken. En ligt op 10 km van de kust en bosgebied. Met andere woorden: de ideale uitvalsbasis voor een prachtige wandeling te paard. 

SAVE_20201129_210143.jpg

STALLEN & VOEDING

Op Hoeve 't Ooievaarsnest hebben we nog een aantal mooie, ruime paardenstallen te huur (ter halve of volledige stal). De stallen worden door ons onderhouden en machinaal uitgemest. Er is dus dagelijks vers stro, hooi en indien nodig kwalitatief krachtvoer (voeding aangepast aan de wensen van uw paard). Uitaard is er ook steeds vers drinkwater beschikbaar. 

WEIDEGANG

Het volledige jaar rond worden de paarden,

zowel tijdens de week als het weekend, 

op de weide gelaten, uitgezonderd bij vorst, sneeuw of hevige regen. Buitenbeloop gebeurt in kudde aangepast aan het karakter en de conditie van uw paard. Op onze actieve boerderij zijn er sowieso voldoende weides beschikbaar. 

TARIEVEN 

PAARDENPENSION:

€ 250 per maand 

€ 70 per week

 

Vrije keuze van dierenarts & hoefsmid
(niet inbegrepen in de prijs)

 

KOETSTOCHT: € 85 per uur

PAARDRIJDEN: € 20 per uur

VERHUUR DUBBELE PAARDENTRAILER: € 50 per dag

Ooievaarsnest_westhoek_westkust_paardenpension_5.jpg
bottom of page